Healing Arts Behandlingar

Healing Arts representerar en multidimensionell behandlingsmodell med en holistisk syn på människans utveckling. De unika och varierande behoven sätts i rampljuset som bidrar till att stärka vår autonomi, utveckla den positivt främjande energin och att stärka kontakten med vår inre miljö.

Jag som driver Healing Arts heter Soorai Shadman och har en vetenskaplig bakgrund som kriminolog med brottsförebyggande arbete som yrkeserfarenhet.

För att skapa ett hållbart samhälle, behöver vi friska och hållbara människor där vi utvecklar och stärker varje unika människas sanna potential.

Freedom release

75 min 

Reiki och frigörande drumming över dekolletage och bröstrygg, samt vägledande samtal.

BOKA

Intuitive healing

90 min

Skräddarsydd för din unika kaliber. Reiki, frigörande knackning, massage av axlar, dekolletage, nacke och huvud samt vägledande samtal

BOKA

Intuitive movement

50 min

En session där vi 1:1 utforskar och knyter kontakt med din kropps kreativa uttryck mellan stillhet och rörelse. Ett samspel av intuitiva växlingar mellan betraktande och utövande. Skrivövningar och delning ingår som stärker din medvetna närvaro och lyfter de omedvetna bearbetningsprocesserna som pågår inom oss.

Jag som holistisk guide deltar i övningarna med dig i denna 1:1 session. Gruppkonstellationer går också att ordna.

BOKA

Tailored Stress Reducing Techniques

60 min

För att åter fokusera och kanalisera din energi, behöver vi först återknyta kontakten till kroppens naturliga rytm. Nyckeln är djupa stadier av avslappning. Utifrån din unika energi, tar du emot en behandling av mig i en skräddarsydd form.

Upplevelsen syftar till en djup avslappning där du ger din kropp förutsättningar att återhämta sig från yttre och inre påfrestningar. Genom mina handpåläggningar, healing, pressurmassage, och chest drumming så stärker vi din förmåga till välbefinnande. Målet med denna stressreducerande, läkande och återuppbyggande behandling är att bygga grund för ett långsiktigt välbefinnande. Hållbar hälsa genom kroppens naturliga intelligens.

BOKA

Tailored treatment – Follow up

60 min

För dig som genomfört minst en behandling hos mig och vill fortsätta bearbeta den process som du påbörjat. Vi inleder med ett kort samtal där jag utgår från ett par frågeställningar och jag formar det lämpligaste innehållet utifrån dina behov, självklart bjuder jag också in ditt inflytande.

Min rekommendation är att göra 2 follow-up inom 3 månader efter din första behandling. Med en sådan högre intensitet initialt, är syftet att skapa goda förutsättningar i din egen förmåga till självläkning där du på lång sikt kan bli din egen fjärrkontroll.

BOKA

Relax & Reset klasser med Soorai

Hitta till lokalen

Aktuellt i Studion