HÖST BOOST – workshop

Lördag 19 oktober kl 8:30 – ca 12:30

2 pass á ca 90 minuter med en grön smoothie paus!

Praktisk workshop–intensiv med syfte att inspirera dig att göra en ordentligt boost av ditt system och förbereda dig inför den kallare årstiden. Praktiska tips, recept, ett yogapass och en meditation att göra hemma.

Hösten är en tid att njuta av överflöd från sommarens skörd, med tacksamhet reflektera över det vi fått från naturen och omgivningen, bygga balans och harmoni mellan de två världar vi lever i: den yttre och den inre,  frigöra oss från både det fysiska och det emotionella bagaget; och sist men inte minst – att rena och förbereda oss för vinterns tid av inåtskådande och eftertanke. Det är tid att släppa taget om det som inte längre gör oss gott.

Allting i naturen börjar varva ner och förbereda sig inför vinterns vila. Även vi människor bör följa naturens rytm men det är inte alla gånger lätt för oss i samhället vi lever i nu.

Denna ”HÖSTBOOST med yoga och detox” -workshoppen kommer att bli en välbehövlig insats för dig för att vara förberedd att möta höstens utmaningar med ett starkare immunförsvar och ett lättare sinne!

Lördag 19 oktober kl 8:30 – ca 12:30

Längd

2 pass á ca 90 minuter + tea time

Investering:

370 kr vid anmälan senast den 16/10

450 kr vid anmälan efter den 16/10

Anmälan

Anmälan och förbetalning till Swish 070-259 52 47 . Din plats är bokad när du har fått en skriftlig bekräftelse från mig.

OBS! Anmälan är bindande, avbokning måste ske senast torsdag den 17 oktober.

Bra att veta

Max antal deltagare är 8 personer. Vi behöver bli 4-5 deltagare för att köra kursen. Vid inställd klass returneras hela beloppet.

Varmt välkommen!🧡

Om Tatiana

Aktuellt i Studion