HÖSTBOOST – stärk din energi i höst

Hösten är en tid att njuta av överflöd från sommarens skörd, med tacksamhet reflektera över det vi fått från naturen och omgivningen, bygga balans och harmoni mellan de två världar vi lever i: den yttre och den inre,  frigöra oss från både det fysiska och det emotionella bagaget; och sist men inte minst – att rena och förbereda oss för vinterns tid av inåtskådande och eftertanke. Det är tid att släppa taget om det som inte längre gör oss gott.

🍃Allting i naturen 🍃börjar varva ner och förbereda sig inför vinterns vila. Även vi människor bör följa naturens rytm men det är inte alla gånger lätt för oss i samhället vi lever i nu.

Denna kurs ”HÖSTBOOST med yoga och detox” kommer att bli en välbehövlig insats för dig för att vara förberedd att möta senhöst- och vinterns utmaningar med ett starkare immunförsvar och ett lättare sinne!

🧡DEL 1: YOGA

Kursen består av 6 träffar med kundaliniyogaövningar, pranayam, mantra och meditation. Det är olika klasser i Kundaliniyogatradition som jobbar på olika sätt med organ som är associerade med höstperioden, nämligen lungor, tjocktarm och hud.

Förutom den fysiska utrensningen kommer du även jobba med att rensa på det mentala planet med hjälp av Kundaliniyogans spännande tekniker.

Ett yogapass och meditation att göra hemma under hela kursen. Support från läraren vid din hemmapraktik.

🧡 DEL 2: DETOX

Praktiska tips, recept. Gruppstöd via en sluten grup på Facebook och support från läraren.

Frivilligt deltagande.

 

När

6 lördagar, med start den 28 september

Alla klasser startar kl 9:00 (eller efter överenskommelse)

Längd

120 min/klass + tea time

Investering:

1020 kr vid anmälan senast den 21/9

1200 kr vid anmälan efter den 21/9

20% rabatt för dig som redan går en annan kurs med mig

Anmälan

Anmälan och förbetalning till Swish 070-259 52 47 . Din plats är bokad när du har fått en skriftlig bekräftelse från mig.

OBS! Anmälan är bindande, avbokning måste ske minst 1 vecka innan kursstart.

Bra att veta

Max antal deltagare är 8 personer. Vi behöver bli 4-5 deltagare för att köra kursen. Vid inställd klass returneras hela beloppet.

Varmt välkommen!🧡

 

 

InnerLight

Om Tatiana

Klasser med Tatiana

Aktuellt i Studion