HÖSTBOOST – stärk din energi i höst

🍁Intensivkurs 3 – 13 oktober🍁

Hösten är en tid att njuta av överflöd från sommarens skörd, med tacksamhet reflektera över det vi fått från naturen och omgivningen, bygga balans och harmoni mellan de två världar vi lever i: den yttre och den inre,  frigöra oss från både det fysiska och det emotionella bagaget; och sist men inte minst – att rena och förbereda oss för vinterns tid av inåtskådande och eftertanke. Det är tid att släppa taget om det som inte längre gör oss gott.

🍃Allting i naturen 🍃börjar varva ner och förbereda sig inför vinterns vila. Även vi människor bör följa naturens rytm men det är inte alla gånger lätt för oss i samhället vi lever i nu.

🧡Denna intensivkurs ”HÖSTBOOST med yoga och detox” kommer att bli en välbehövlig insats för dig för att vara förberedd att möta höstens utmaningar med ett starkare immunförsvar och ett lättare sinne!

🧡Kursen består av 6 intensiva kvälls/morgonklasser med kundaliniyogaövningar, pranayam, mantra och meditation. Det är olika klasser i Kundaliniyogatradition som jobbar på olika sätt med organ som är associerade med höstperioden, nämligen lungor, tjocktarm och hud.

🧡Förutom den fysiska utrensningen kommer du även jobba med att rensa på det mentala planet med hjälp av Kundaliniyogans spännande tekniker.

🧡Praktiska tips, recept, ett yogapass och meditation att göra hemma efter avslutad intensiv. Gruppstöd och support från läraren.

🍎Onsdag 3/10 kväll kl 18:00 – ca 19:30 introduktionsklass, info och förberedelse för detoxen
🍎Lördag 6/10 morgon kl 8:30 – ca 10:00
🍎Söndag 7/10 morgon kl 8:30 – ca 10:00
🍎Måndag 8/10 kväll kl 18:00 – ca 19:30
🍎Onsdag 10/10 kväl kl 18:00 – ca 19:30
🍎Fredag  12/10 kväll (alt lördag morgon efter överenskommelse i gruppen)

🧡Investering: 900 kr för 6 klasser. 20% rabatt för dig som redan yogar med mig🙏😇

Begränsat antal platser. Anmäl dig till kursen på 070-259 52 47 eller skicka ett meddelande

Varmt välkommen!🧡

InnerLight

Om Tatiana

Klasser med Tatiana

Tillbaka till Aktuellt i Studion