Hösten, nystart i en ny lokal

Hej och välkommen hit! Hoppas att du har haft en bra sommar!

Tillbaka till jobbet, tillbaka till skolan, tillbaka till vardagen och tillbaka till ”rutinerna” i min yogapraktik. Längtar och bubblar av glädjen och nyfikenhet inför att snart få träffa er och höra hur er sommar har varit!

Om du följer Inner Light Yoga & Meditation på Facebook eller Instagram, har du säkert lagt märke till att det är en spännande överraskning på gång 🙂 … jag håller på att inreda ett nytt rum för höstens yogaträffar! Rummet är härligt ljust och högt i tak, ligger fortfarande i centrum på en lugn gata med gångavstånd till Vasaplan.

Min ”värd” är Ulrika Åström som driver Eco Hudvård i dessa fina nyrenoverade lokaler. En rolig personlig detalj om mig och Ulrika: vi träffades för första gången för ca 23 år sedan och Ulrika var en av de första Umeåbor jag träffade under mina första år i Sverige! (och tack, min kära svärmor, för att du bjöd mig på en behandlig hos Ulirka på ”Nefertiti”:) ) Så, titta gärna in i salongen när du kommer på Yoga eller bara har vägarna förbi – Ulrika och ”hennes” tjejer” har en hel del att erbjuda 😉

Yoga med mig kommer fortsätta vara personligt och exklusivt för dig – små grupper och nära kontakt med andra yogisar i gruppen och med mig i form av anpassning och personlig vägledning om behovet finns.

Schemat för höstterminens klasser i Kundaliniyoga hittar du här. Nytt för höstterminen är Breathwalk som min kollega Eva håller i. Läs mer om Breathwalk och hur du anmäler dig till kursen, här.

Just nu är det full fart på att fixa rummet men redan helgen 1-2 september är du hjärtligt välkommen att titta in i det nya rummet och, om du är nyfiken på Kundaliniyoga, prova på!

Ser verkligen fram emot att få träffa er igen och, inte minst, välkomna nya ”yogisar” för att tillsammans köra igång med höstens yoga. SES PÅ MATTAN!

Varma hälsningar

//Tatiana

 

Kommentera