Hur ser din söndagskväll ut?

Söndagskvällar… På ett sätt är det fortfarande helg men i tankarna och i humöret är det inte sällan redan måndag.  En återkommande konflikt mellan hjärnan och hjärtan som har stört min sinnesro under lång tid.

Nu har jag hittat ett sätt att lösa den inre konflikten. Jag går på yoga  🙂 Även om helgerna ser väldigt varierande ut så  ser jag alltid fram emot den sköna yogastunden på kvällen. Visserligen är det jag som håller i klassen och kan inte vara med på samma sätt som mina underbara deltagare men energin som skapas och fyller hela mig, är fantastisk!

Hur kan det kännas för dig som är med och ”yogar” och fokuserar helt och hållet på dig själv och dina upplevelser? Så här skulle jag vilja beskriva min upplevelse när jag själv varit på en yogaklass:

Kroppen får jobba och bli trött, andningen får min uppmärksamhet och ger näring till kroppen och hjärnan, sinnet får landa i stunden. Musiken i bakgrunden fyller mig med välgörande vibrationer. En längre och djupare vila ger kroppen en skön avslappning medan sinnet ”nollställs”.  En kopp med varmt och kryddigt yogite innan hemfärden sätter igång en inre värme och känslan av inre lugn och harmoni följer med mig hem. En härlig söndagskväll  med andra ord 🙂

Hur är din söndagskväll? Vad har du för sätt att landa och förbereda dig för en ny vecka? Berätta gärna!

Kvällens musik innan klassen är från Snatam Kaurs album ”Ras”

Ha en fantastisk vecka!