fbpx

070 - 259 52 47

kontakt@innerlight.nu

Sommarsolståndet, Fullmåne

Den Internationella Yogadagen!

 

cropped-1vsfpx_dltm-jordan-mcqueen.jpg

Ja, det är mycket som händer de här dagarna! Månen uppnår sin fulla styrka under årets längsta dag och vi badar i ett hav av kraftfulla energier från Sol och Måne. Som alltid, ger denna tid oss en möjlighet att dyka lite djupare i vår yoga och vi får lite skjuts i vårt arbete med oss själva för att kunna släppa taget, starta om och förnya. Allt du har sått hittills under året kommer nu blomma upp och bära frukt! Ladda upp dina batterier med dessa gudomliga energier och använd dem för att ta dig förbi alla hinder som står i din väg mot ett liv i överflöd.

Det finns förstås speciella meditationer att göra under dessa tider och många yogis samlas för Summer Solstice för att fira och meditera på helig mark i New Mexico.

“…there are two things in life: Summer Solstice and Winter Solstice, when the divine cosmic energy can help you to elevate your consciousness and your health.” ~Yogi Bhajan

Så, meditera gärna! 🙂 Välj någon av dina egna favoriter eller varför inte göra denna härliga meditation för fullmåne med Nirinjan Kaur.

Är du sugen på att köra en hel klass så finns det ett spännande pass med Anne Novak, Radiant Body Kriya and Meditation

Hoppas du hittar något som passar dig och att du får en härlig upplevelse under dagarna av Fullmåne och Sommarsolståndet.

Sist, men inte minst:

Happy International Yoga Day

 

Liten inblick i hur den firas i Indien 🙂

 

Rekommenderade artiklar

Följ Innerlight Yoga Umeå