New Moon Yoga

”Anyone who takes the phase of the Moon under consideration in any spiritual operation will have nothing but success.” “We meditate so that our minds can be sharp and alert. We chant mantras so that our souls may be ignited like candles. We walk in the light of this beauty.” –Yogi Bhajan

Månens dragningskraft påverkar Jordens tidvatten. Då våra kroppar består av 70-80% vatten kan även vi under Månens olika faser observera förändringar i hur vi mår – både fysiskt och känslomässigt.

Månen fascinerar. Månens bild som vi ser från Jorden är i ständig förändring, och denna förändring fascinerar inte bara, men bjuder även in oss till att följa med på en spännande resa. Frågan är – hur medvetna är vi om det som händer med oss under tiden? Vad gör vi när vi under resans gång hamnar på osäker mark vad gäller krafter och känslor, när vi inte har ork eller inte kan hantera våra känslor?

Nymåne är den tidpunkt då Solen, Jorden och Månen är i linje med varandra. Månen befinner sig emellan Solen och Jorden och är osynlig på himlen. Symboliskt blir det för oss en period av ”mörker” och introspektion.

Nymåne är månadens ”midnatt”. Vi känner redan till att Fullmåne har stark magnetisk inverkan på oss. Det gör även Nymåne. Det sägs att våra körtlar jobbar då på lågt varv så att vår energi kan upplevas som det motsatta till den vi upplever vid fullmåne – på lägsta nivå.

Nymånen bjuder in oss att sakta ner och skapa en tydlig intention för en omstart och vad vi vill manifestera in i våra liv. Det handlar om själviakttagelse och förnyelse i balans med vårt innersta väsen. Därför är det en perfekt tid att reflektera, vända sig inåt, lyssna, ladda om och skapa en ny vision för den kommande måncykeln.

Vid Nymåne skapar vi förutsättningar för släppa in det nya i våra liv. Reflekterar och börjar blicka framåt. Nya chanser och nya möjligheter, nya planer.

Var uppmärksam på att fortsätta vara positiv och optimistisk under denna period, då en optimistisk tro på intentionen vi skapar åt oss själva behövs, trots att vi kanske inte kan ”se” det riktigt än. Observera dina tankar och sättet du talar till dig själv, framför allt dagarna före och efter nymånen. Bra att upprepa mantran och affirmationer för att hjälpa din intention. Fokusera helhjärtat på kommande resa och plantera intentionens frö som kommer att gro samtidigt som Månen växer. Det är en bra tid att starta ett nytt projekt eller ställa in den känslomässiga tonen för den kommande månaden.

För att hjälpa dig ställa in din avsikt och fokus, fråga dig själv: hur vill jag känna? Vad vill jag ta med in i mitt liv? Vad är mitt fokus för mitt välbefinnande?

Vill du vara med och skapa din egen MÅNMAGI?

Hur?

Genom YOGA, så klart! 🙂

Nymåneyoga – Specialworkshop FROM GRATITUDE  TO PROSPERITY

Under vårterminen kommer vi träffas vid 5-6 tillfällen (vid nymåne varje månad) för att yoga, meditera och umgås.

Nymåneyoga-klasserna ger dig möjlighet att lära känna dig själv och din inre Mångudinna. Som låter dig  släppa taget, frigöra krafterna och fylla på, reflektera och starta om. Stort fokus kommer ligga på tacksamhet som en verktyg för transformation.

Att yoga och meditera i grupp med andra kvinnor en speciell upplevelse och när vi gör det vid fullmåne och nymåne – that´s when magic happens! 

När

Tisdag den 24 mars kl 18:00

Längd

120 min + tea time

Investering:

200 kr – vid anmälan senast måndag den 23 mars

220 kr – vid anmälan på evenemangsdagen

Anmälan

Anmälan och förbetalning till Swish 070-259 52 47 . Din plats är bokad när du har fått en skriftlig bekräftelse från mig.

OBS! Anmälan är bindande, ingen återbetalning.

Bra att veta

Max antal deltagare är 8 personer. Vi behöver bli 4-5 deltagare för att köra klassen. Vid inställd klass returneras hela beloppet.

Varmt välkommen!

Schema kommande Fullmåne- och Nymåneklasser:

  • Fullmåne 08 april on
  • Nymåne 23 april to
  • Fullmåne 07 maj to
  • Nymåne 22 maj fre
  • Fullmåne 05 juni fre
  • Nymåne (ev.) 21 juni

“Women are really a combination of molecules living by means of the pranic body (life-force energy). Our creativity flows from our sensory system. Through this sensory system flows incredible energy, and this is what touches the hearts of others.” ~3ho.org

Aktuellt i Studion

Läs mer om Tatiana

Om Kundaliniyoga

Hitta till lokalen