Om Breathwalk

Kundaliniyoga + Promenad + Natur = Breathwalk

Breathwalk är en utveckling av kundaliniyogan, där yogan förs ut i naturen och görs till fots i skön promenadtakt. Breathwalk är enkelt. Allt som behövs är att du kan gå och andas. Vi bygger på med medveten uppmärksamhet, andningstekniker, enklare yogaövningar och guidade meditationer. Du får med dig redskap som du kan använda i din vardag.

De positiva hälsoeffekterna är många. Breathwalk påverkar kondition, cirkulation, hormonbalans, hjärtrytm och lungkapacitet positivt, och bidrar till ökad klarhet, energi, avspänning, lugn och känslomässig balans. Kroppen har en inneboende förmåga att läka sig själv och breathwalk ger den förutsättningar för läkning.

En breathwalk varar i ungefär en timme. Den sker i grupp och du går i tystnad.

Vad behövs för att utöva breathwalk?

Inga förkunskaper krävs. Det enda du behöver är sköna skor och kläder efter väder. Du kan med fördel ta med dig en ryggsäck för det du behöver bära, och ett enkelt sittunderlag för den avslutande meditationen, som vi ibland gör sittande.

Breathwalk i Umeå

Grattis Umeåyogisar! I höst får du möjlighet att testa denna härliga yogiska promenad med Eva J:son Lönn, som är Internationellt certifierad breathwalkinstruktör och kundaliniyogalärare. Anmälan till kursen är öppen, använd länken nedan för att boka din plats.

Information om kursen

Läs mer om Eva

Boka din plats

 

Hjärtligt välkommen!