Om Eva

Hej!

Jag heter Eva och det är jag som ska leda Breathwalk-promenaderna hos Inner Light Yoga & Meditation i höst!

Om mig

Eva J:son Lönn är mitt dopnamn, och Paramseetal Kaur mitt spirituella namn. Jag är internationellt diplomerad lärare i kundaliniyoga och meditation och har vidareutbildat mig till breathwalkinstruktör (meditativ gång) och inom healingtraditionen Sat Nam Rasayan. Dessutom har jag påbörjat en 3-årig internationell terapiutbildning inom kundaliniyogan under ledning av Shanti Shanti Kaur från Espaniola, USA.

För cirka sju år sedan drabbades jag av en utmattning och insåg att om jag inte själv gör något åt min situation kommer jag att gå under. Jag fann kundaliniyogan, eller den fann mig, och en spännande och helt fantastisk resa utan slut, påbörjades.

Idag känner jag mig fysiskt och psykiskt stark, och mycket bättre balanserad på alla plan. Min självkänsla har ökat och min intuition blivit starkare. Jag förstår vem jag är och har en tydlig riktning i livet. Jag njuter och känner tacksamhet, kärlek och glädje varje dag. Visst händer det att jag har en dålig dag. Men det berör mig inte längre på djupet och jag vet vad jag ska göra för att komma vidare.

Jag tror på alla människors inneboende förmåga och kraft att läka, hitta balans, självförtroende och mening med livet. Ibland kan det vara bra med lite hjälp på vägen, och jag vet av egen erfarenhet vilka kraftfulla verktyg kundaliniyogan erbjuder. Därför vill jag bidra till att sprida dessa underbara verktyg vidare till andra, till dig.

 

Väl mött,

Eva J:son Lönn/ Paramseetal Kaur

 

Läs mer om Breathwalk

Läs mer om kursen

Boka din plats