fbpx

070 - 259 52 47

kontakt@innerlight.nu

SensingYoga är en kravlös form av yoga som inspireras av intuitiva rörelsemönster hos små barn, djur och naturfolk. Vi föds för att röra på oss men med våra livsstil tappar vi tyvärr kontakten med kroppen och kroppens visdom.

Metoden i SensingYoga bygger på övningar från den klassiska formen av Hathayoga samtidigt som den tar i beaktning kunskapen från ny forskning om hur vi ska ta hand om kroppens bindväv för att kunna leva så rörligt och smärtfri som möjligt.

När vi lyssnar inåt och låter kroppen röra sig försiktigt och intuitivt startar vi igång kroppens egna helande processer. Med enkla positioner, som utförs sittandes eller liggande vill vi få igång så mycket rörelse som möjligt inuti kroppen därför håller vi aldrig våra positioner en längre stund. Istället använder vi lätta lirkande, pendlande eller vaggande rörelser, lätta skakningar mm. Just på grund av att tekniker är intuitiva, enkla och naturliga för kroppen blir de väldigt effektiva i att hjälpa kroppen att släppa på de djupt liggande spänningarna och få igång hydreringen i bindväven.

Alla kan utöva Sensing yoga! Den passar alla åldrar, både ”överrörliga” & ”stela” och med eller utan smärta.

SensingYoga

ger ny energi i kroppen

aktiverar det parasympatiska nervsystemet

gör oss lugna och harmoniska

ger bättre sömn och

lindrar värk

När  

Torsdagar kl 11:30- 12:30, start v 34 (torsdag den 20/8)

Investering

Enstaka klasser 150:-

10 kort 1350:-

Anmälan
Vill du vara med på Ulrikas klasser? Anmälan dig till via Salong Nefertitis internetbokning!
 
Bokning är obligatorisk, och med tanke på Covid 19 är antalet deltagare begränsat till max 6 personer på passet.
 
Varmt välkommen!

Hitta till lokalen

Följ Innerlight Yoga Umeå