Nytt År, Ny Energi – med Vinterdetox


Detta vill du inte missa!

WINTER DETOX KUNDALINI WAY 10-20 januari

Välkommen till en intensivkurs med 6 träffar. Kursen syftar till att stärka vårt vintertrötta system och kommer ha extrafokus på att ge ett stärkande lyft för njurar och urinvägar – organ som är extra utsatta under vinterårstiden. Även våra binjurar jobbar extra hårt denna period. När vintertiden egentligen skall vara en tid för att ”gå i ide” så gör vi, i vårt moderna samhälle, precis tvärtom. Resultaten blir ständig trötthet, stress och utmattning.

Under kursen kommer vi fokusera på kroppens reningsverk; njurar och binjurar i synnerhet. Detta gör vi genom att göra intensiva fysiska övningar från Kundaliniyogans tradition, andningsövningar samt meditationer. Du får tips på hur du kan anpassa din kost för att stödja utrensningen som kommer aktiveras av de fysiska övningarna.

Trots att lever och matsmältningsorgan inte får direkt lika stor uppmärksamhet under detta program så jobbar vi med dem indirekt. Även hela lymfsystemet får en ökad cirkulation

Dessutom kommer hela programmet – med yoga och pranayam, meditationer och kost-och livsstilsanpassning – ge ditt immunsystem en fantastiskt boost.

Upplägget:
* Introduktionsklass
* 5 olika Kundaliniyoga pass
* En meditation att göra hemma under detoxen
* Praktiska råd för att hjälpa till njurarna att renas under detoxen
* Recepttips för en renande yogisk diet under detoxen
* Instruktioner för ett pass för egen praktik efter avslutad kurs

Kursen inleds med en introklass där vi förbereder och ställer in oss på detoxen med kundaliniyoga och information. Klasser 2-6 är själva programmet.

Nivå: tidigare erfarenhet av Kundaliniyoga är till en fördel. Om du är ny för Kundaliniyoga kan du fortfarande delta i kursen och anpassa din praktik efter dina behov.

Datum & Tid

  • Torsdag 10/01 kväll kl 18:00
  • Lördag 12/01 morgon kl 08:30
  • Söndag 13/01 kväll  kl 18:00
  • Tisdag 15/01 kväll kl 18:00
  • Torsdag 17/01 kväll  kl 18.00
  • Söndag 20/01 morgon kl 08:30

Kostnad: 900 kr/ 6 klasser

Anmäl dig till kursen genom att skicka ett sms till 070-259 52 47

Varmt välkommen!

 

Om Tatiana

Klasser med Tatiana

Aktuellt i Studion

Hitta till Lokalen