fbpx

070 - 259 52 47

kontakt@innerlight.nu

Välkommen till AromaTouch – en underbart avslappnande behandling där eteriska oljor står i fokus. AromaTouch-tekniken är en unik applikationsmetod som kombinerar en mjuk beröringsprocedur med åtta av doTERRAs mest kraftfulla oljor och oljeblandningar. 

Beröring och doft – två av våra skarpaste sinnen – samarbetar i denna teknik för att skapa en individuell upplevelse av eteriska oljor.

Behandlingens utformning kombinerar mjuk beröring med oljornas terapeutiska effekter, vilket främjar kroppens egna läkeprocesser och framkallar en upplevelse av djup avslappning.

De eteriska oljor som används är noggrant utvalda för sina individuella terapeutiska egenskaper. Behandlingens sammansättning av oljor har i syfte att hjälpa kroppen återställa balansen, minska stress, stärka immunsystemet och ge stöd åt kroppens respons på inflammatoriska processer.

Beröringstekniken använder sig av gammal kunskap om energizoner. Energizoner – eller meridianer – är linjer som löper genom kroppen. Dessa meridianer sammankopplar olika delar av kroppen – så som organ, körtlar, med mera – i specifikt utformade banor. Genom att stimulera vissa punkter som befinner sig på banorna kan man påverka även andra delar av kroppen.

Hur går behandlingen till?

För behandlingen används doTERRAs rena eteriska oljor i form av fyra olika oljor och ytterligare fyra unika oljeblandningar. Dessa oljor är noggrant komponerade för att ge en behandling som stärker ditt välbefinnande på flera nivåer. Förutom oljornas påverkan genom applicering på huden finns det en extra dimension – aroman, eller doften.

Den okomplicerade men väldigt smarta beröringstekniken aktiverar och stimulerar hela kroppen och inte minst hjärnan. Oljorna appliceras och fördelas längs med energimeridianer på rygg, öron och fötter. Speciellt fötter och öron anses vara är särskilt känsliga då man liknar dem vid en karta över hela kroppen!

Oljorna appliceras på bar hud för att sedan fördelas och masseras in med lätta strykningar. Du ligger på mage under hela behandlingen med en filt över benen. Jag växlar mellan ryggen och fötterna, och täcker över respektive del med en handduk.

Längd

En behandling tar 45-50 minuter och du får en stund i lugn och ro att komma tillbaka efteråt.

Du blir väldigt avslappnad och kanske även trött efter massagen så tänk på att inte planera några energikrävande aktiviteter efter behandlingen.

Bra att tänka på

Ta av dig halssmycken och örhängen – även öronen får massage 🙂

Du behöver inte oroa dig över att huden kommer vara kladdig efter behandlingen eftersom basoljan (kokos/jojoba) som används tillsammans med de eteriska oljorna absorberas riktigt fint in i huden. När oljorna fördelas stryks de däremot även över nacken och bakre delen av huvudet vilket gör att du kommer få en del olja i håret.

Mjuka bekväma kläder rekommenderas och du kommer behöva ta av dig överdelen och strumporna.

Doften av de fantastiska oljorna kommer finnas kvar på din hud ett tag efter behandlingen – något att tänka på ifall du planerar möten eller besök efteråt.

För att hjälpa kroppen rensa ut toxiner som frigörs är det viktigt att du dricker extra mycket vatten efter behandlingen och ett par dagar framöver.

Individuell känslighet för eteriska oljor? Ta kontakt med mig innan du bokar tid.

Låt AromaTouch bli Din stund!

Längtar du efter en stund med avkoppling som samtidigt kan bidra till att du får mer energi, bättre immunförsvar, lugnare sinne och mer ork? Varmt välkommen att boka en tid för DIN STUND med AROMATOUCH!

Investering

En behandling 595 kr/1 gång

3 behandlingar 1500 kr/3 ggr. OBS: behandlingarna bokas inom en 2-månadersperiod. Betalas via faktura som skickas efter första besöket.

Boka tid för AromaTouch

Välkommen att boka din tid via denna länk .

Skicka gärna ett meddelande till 070-259 52 47 om du har funderingar eller inte hittar en tid som passar dig.

Ta reda på mer

Artikel: The Power of Aroma

Artikel: doTERRA AromaTouch Study

Artikel: Science Behind the AromaTouch Technique Oils

Följ Innerlight Yoga Umeå