fbpx

070 - 259 52 47

kontakt@innerlight.nu

Månens dragningskraft påverkar Jordens tidvatten. Då våra kroppar består av 70-80% vatten kan även vi under Månens olika faser observera förändringar i hur vi mår – både fysiskt och känslomässigt.

Månen fascinerar. Månens bild som vi ser från Jorden är i ständig förändring, och denna förändring fascinerar inte bara, men bjuder även in oss till att följa med på en spännande resa. Frågan är – hur medvetna är vi om det som händer med oss under tiden? Vad gör vi när vi under resans gång hamnar på osäker mark vad gäller krafter och känslor, när vi inte har ork eller inte kan hantera våra känslor?

And the answer is… you need some MOON MAGIC 🙂 – yogaklasserna som ger dig möjlighet att lära känna dig själv och din inre Mångudinna. Som låter dig  släppa taget, frigöra krafterna och fylla på, reflektera och starta om. Var med oss!

Att yoga och meditera i grupp med andra kvinnor en speciell upplevelse och när vi gör det vid fullmåne och nymåne – that´s when magic happens! 

”Anyone who takes the phase of the Moon under consideration in any spiritual operation will have nothing but success.” 

“We meditate so that our minds can be sharp and alert. We chant mantras so that our souls may be ignited like candles. We walk in the light of this beauty.” –Yogi Bhajan

NEW MOON MAGIC – Nymåneyoga

New Moon Flow klass
är en härlig kombination av Hathayoga,  Kundaliniyoga och Yoga Nidra

Du har även tillgång till speciellt utvalda eteriska oljor som du kan använda under passet för att fördjupa din upplevelse av yogan och  meditation

Nymånen är osynlig på himlen och symboliskt blir det en period av ”mörker” och introspektion. Det är månadens ”midnatt”. Det sägs att din energi är på lägsta nivå då.

En nymåne har stark magnetisk inverkan och är därför en perfekt tid att reflektera, vända sig inåt, lyssna, ladda om och skapa en ny vision för den kommande cykeln. Nymånen bjuder in oss att sakta ner och skapa en tydlig intention för en omstart och vad vi vill manifestera in i våra liv. Det handlar om själviakttagelse och förnyelse i balans med vårt innersta väsen.

Var uppmärksam på att fortsätta vara positiv och optimistisk under denna period, då en optimistisk tro på intentionen vi skapar åt oss själva behövs, trots att vi kanske inte kan ”se” det riktigt än. Observera dina tankar och sättet du talar till dig själv, framför allt dagarna före och efter nymånen. Bra att upprepa mantran och affirmationer för att hjälpa din intention. Fokusera helhjärtat på kommande resa och plantera intentionens frö som kommer att gro samtidigt som Månen växer. Det är en bra tid att starta ett nytt projekt eller ställa in den känslomässiga tonen för den kommande månaden.

För att hjälpa dig ställa in din avsikt och fokus, fråga dig själv: hur vill jag känna? Vad vill jag ta med in i mitt liv? Vad är mitt fokus för mitt välbefinnande?

Vid Nymåne skapar vi förutsättningar för släppa in det nya i våra liv. Reflekterar och börjar blicka framåt. Nya chanser och nya möjligheter, nya planer.

FULL MOON MAGIC – Fullmåneyoga

Full Moon Energy
är en klass i Kundaliniyoga med noggrant valda pranayam, kraftfulla övningar & djupverkande meditation

Du har även tillgång till speciellt utvalda eteriska oljor som du kan använda under passet för att fördjupa din upplevelse av yogan och  meditation

Fullmånen är månadens ”middag”. Det mäktiga och starka ljuset av Fullmånen stör vår sömn och gör oss påminda om vilka krafter vi reflekterar och projicerar ut.

Vid Fullmåne är vårt magnetiska fält superladdat. Våra körtlar jobbar under högre tryck och detta tryck kan upplevas som väldigt intensivt och utmattande, både fysiskt och känslomässigt. Istället för att låta reaktionerna från vårt undermedvetna köra över oss kan vi använda detta energiöverskott för rening, frigörelse och läkning. Vi riktar om krafterna så att de istället hjälper oss att komma i balans, reducera stress, stärka körtlarna, och stödja läkning.

Med anpassade  yoga- och andningsövningar samt meditationer transformerar vi fullmåneenergin till välgörande prana för att göra klart påbörjade projekt och sedan på nytt börja släppa taget under den avtagande fasen. Åter börjar vi att vända inåt, reflektera, blicka tillbaka över den gångna cykeln och förbereda oss för en ny start – en NymåneMoon Magic!

Datum 2021

New Moon Flow & Yoga Nidra onsdag den 13.01

Full Moon Energy onsdag den 27.01

New Moon Flow & Yoga Nidra onsdag den 10.02

Full Moon Energy söndag den 28.02

New Moon Flow & Yoga Nidra söndag den 14.03

Full Moon Energy söndag den 28.03

New Moon & Yoga Nidra söndag den 11.04

Full Moon Energy söndag den 28.04

OBS


Klasser i studion är pausade för tillfället men du är hjärtligt välkommen att yoga med mig via Zoom!

Längd

120 min + tea time. Alla klasser startar kl 18:00

Investering:

180 kr/klass –”early bird” vid anmälan senast 3 dagar innan evenemanget

200 kr/klass vid anmälan mindre än 3 dagar innan evenemanget.

Anmälan

Anmälan och förbetalning till Swish 070-259 52 47 . Din plats är bokad när du har fått en skriftlig bekräftelse från mig.

OBS! Anmälan är bindande, avbokning till de enstaka klasserna måste ske minst 2 dagar innan klassen.

Bra att veta

Med tanke på Covid-19 är antalet deltagare begränsat till max 6 personer på passet. Vi behöver bli 3-4 deltagare för att köra klassen. Vid inställd klass returneras hela beloppet.

Varmt välkommen!

“Women are really a combination of molecules living by means of the pranic body (life-force energy). Our creativity flows from our sensory system. Through this sensory system flows incredible energy, and this is what touches the hearts of others.”
~3ho.org

cropped-utan_mini_png-1.png

Följ Innerlight Yoga Umeå