fbpx

070 - 259 52 47

kontakt@innerlight.nu

Mitt namn är Tatiana och jag är en internationellt certifierad kundaliniyoga-och meditationslärare enligt Yogi Bhajan.

Med en lång erfarenhet av eget yogautövande tror jag med hela mitt hjärta på den stärkande kraft som yoga ger sinnet, kroppen och själen.

Min yogaresa började med ett urklipp i en tidning för många år sedan, då längtan efter att få veta mer om yogans spännande värld väcktes. Under åren har jag provat flera olika yogaformer där Ashtanga och Vinyasa blivit mina absoluta favoriter. Yogan ger mig kraft och hjälper mig, både fysiskt och mentalt, att ta mig igenom utmaningar som livet ställer mig inför.

När jag upptäckte Kundaliniyoga blev jag väldigt överraskad av denna kraftfulla yogaform. Kundaliniyogan tar en på en fantastisk upptäcktsfärd av en själv där destinationen är frihet i kropp, själ och hjärta och en mer medveten syn på livet.

Kundaliniyogans mantramusik är fantastisk! Jag blev förälskad  från första stunden och musiken är nu mer ett självklart inslag under mina yogaklasser.

Ser fram emot att träffa dig och dela med mig av yogans fantastiska verktyg!

Mycket kärlek,
Tatiana/Hari Miter Kaur

Klasser med Tatiana

Tatianas utbildningar:

  • En tvåårig internationellt certifierande yogalärarutbildning steg 1 i Kundaliniyoga enlight Yogi Bhajan genom Kundaliniyogainstitutet i Umeå hos två underbara lärare Maja Tellegård och Viveka Pasquier. (2011-2013)
  • Påbörjat fördjupningsutbildningen för certifierade kundaliniyogalärare steg 2 och gått modulerna ”Level 2-Conscious Communication” och ”Level 2-Lifestyle and Lifecycles” i Rishikesh, India, genom Golden Bridge Yoga med den fantastiska Gurumukh Kaur Khalsa (2016), ”Level 2-Authentic Relationships” i Serbien hösten 2017, även den är med Gurumukh.
  • Steg 1 av den yogiska healingtekniken, Sat Nam Rasayan, SNR,  genom Kundaliniyogainstitutet i  med Viveka Pasquier och Annika Waldenström (2017/2018)

Klasser med Tatiana

InnerLight

“When you walk toward light, you have to forget the darkness.

In darkness you can’t see what you’re doing, and ego is just like darkness.

It is a total cloud in which you are very limited, and you won’t make it anywhere.

When you are brilliant, you are flexible, smiling and everything is just all right. ”

– Yogi Bhajan

Följ Innerlight Yoga Umeå