fbpx

070 - 259 52 47

kontakt@innerlight.nu

Att yoga i grupp är en fantastisk upplevelse men ibland finns det inte tid. Eller kanske är tiden inte ett problem, men du saknar en yogastudio nära dig. Du kanske har svårt att anpassa dig efter något schema. Eller så vill du helt enkelt ta en paus från dina sysslor och pusta ut på yogamattan utan att behöva lämna ditt hem.

Oavsett vad som står i vägen mellan dig och din yoga vet du att du får din återhämtning och påfyllning från yogan och vill ha den i ditt liv.

Been there done that!

Jag har lång erfarenhet av min egen träning med onlineklasser och är så tacksam för denna möjlighet! Jag vill att det ska bli möjligt även för DIG! Teknologin utvecklas – nu kan vi ”träffas” och få en gemensam upplevelse av att yoga tillsammans, dela gruppenergin och ha kontakt även om våra yogamattor inte delar samma fysiska rum! What else is possible? 🙂

Efter ett sommaruppehållet fortsätter klasserna i studion men nu har jag även lagt in återkommande klasser som kommer hållas i det digitala yogarummet via Zoom!

Klasser via Zoom Våren 2021

Klasser hålls torsdagar kl 18.00 – ca 19.30
Kostnad: 150 kr/drop-in

Anmäl dig till veckans klass via sms till 070-259 52 047

Kundaliniyoga Classic

Kundaliniyoga är en spännande och energigivande yogaform som passar alla! En klass i Kundaliniyoga är en kombination av kroppsställningar, ögonfokus, andningstekniker, mantran, meditation samt djup avslappning. Tillsammans får du en unik upplevelse och ger både din kropp och ditt sinne en fantastisk boost.

Klassens längd: 90 minuter

Upplägg
  • Intoning
  • Uppvärmning och/eller pranayam (yogisk andning)
  • Serie med övningar som synkas med andning i en bestämd följd
  • Djup avslappning
  • Meditation
  • Avslutande mantra

När du utövar Kundaliniyoga får du inte bara en kraftfull, dynamisk fysisk träning men även en mental träning som ökar din uthållighet och och hjälper dig att hantera stress och förebygga utmattning och behålla känslomässig balans.

Läs mer om Kundaliniyoga

Känner du att det är just det du söker? Välkommen att vara med!

Nybörjare i Zoom? Ingen fara, jag hjälper dig!
Nedan berättar jag om hur det går till med klasserna via Zoom.


Klasser via Zoom – komma igång

När du anmäler dig till en kurs/klass och vi kommer överens om betalningen, meddelar du mig din e-postadress till vilken jag kommer skicka en länk inför varje träff. 

Om du inte redan har Zoom-appen installerad behöver du ordna det i förväg via www.zoom.us. Du behöver bara gå igenom installationsprocessen en gång. När kursen är igång kommer du ansluta dig till yogarummet via länken som du får av mig inför varje träff.

Ditt hemmayoga ”space”

Inför klassen – i den mån det går, ordna en plats för din yogastund med en matta/liggunderlag, sitt/meditationskudde samt en filt och ev. ögonkudde för avslappningen. Prata gärna med din familj så att de ger dig möjlighet att njuta av en stund egentid.

Det tekniska

Jag kopplar upp mig ca 10 min innan utsatt tid, anslut gärna du också en stund innan så att vi får tid att lösa eventuella tekniska frågor.

Jag vill gärna att mötet blir en upplevelse av gruppgemenskap därför ser jag gärna att du har kameran påslagen under klassen. Det underlättar även för mig att vägleda dig under tiden.

Din mikrofon kommer jag att sätta på tystläge när vi kör igång och koppla på den igen efter klassen.

För att kunna höra mig och ta del av instruktionerna på bästa sätt kan du ha dina hörlurar nära till hands under klassen. Koppla in dem om du upplever att du behöver anstränga dig för att höra mig eller om ljudet från högtalarna i din telefon inte känns tillräckligt.

After yoga

Stanna gärna för en pratstund efter klassen! Kanske gör du i ordning en liten termos med Yogitea innan klassen som du sedan avnjuter under pratstunden!

Hör av dig om du har frågor och väl mött i det digitala yogarummet!

Sat Nam

Tatiana

Följ Innerlight Yoga Umeå